Realizează visul tău astăzi
Alege orașul
 • Chișinău
  • Chișinău
  • Bălți
  • Soroca
  • Drochia
  • Comrat
Feedback

+373 22 62-88-22

<p>Investește în AFACEREA TA ACASĂ!</p>
Credite
Business

Investește în AFACEREA TA ACASĂ!

<p>Credit Agro - dezvoltă-ți afacerea acasă!</p>
Credite
Agro

Credit Agro - dezvoltă-ți afacerea acasă!

<p>Obține un Cedit SupeRRapid, investește în mica ta afacere acasă!</p>

<p> </p>
Credit SupeRRapid

Obține un Cedit SupeRRapid, investește în mica ta afacere acasă!

 

<p>Финансирование недвижимости - удобный способ приобрести недвижимость без больших единовременных вложений,а так же возможность получить денежные средства в кратчайшие сроки.</p>
Credit HOME

Финансирование недвижимости - удобный способ приобрести недвижимость…

loan calculatorCalculator credite

loan applicationCerere online

Despre noi

"CREDIT CMB"SRL - companie de microfinațare cu 100% capital străin, care face parte din grupul internațional de companii "Mikro Kapital".

Mikro Kapital investește și creditează instituțiile financiare, specializate în finanțarea întreprinderilor mici și mijlocii din spațiul CSI și Europa de Vest. La moment, Grupul de companii Mikro Kapital activează pe piețele financiare din Rusia, Belorusia, Moldova, Armenia și Romania. Mikro Kapital este un Partner al Agentiei Italiene de Stat pentru Microcreditare sub patronatul Presidentiei Italiene.

"CREDIT CMB" are ca obiect de activitate finanțarea întreprinderilor mici și mijlocii, cît și a persoanelor fizice de pe teritoriul Republicii Moldova.

Noutăți

Anul acesta Credit CMB aniversează 5 ani de activitate. Evenimentul de aniversare a fost sărbătorit în cadrul filialei principale Chișinău, în care s-au reunit clienți, parteneri, oaspeți de onoare atât din țară cât și peste hotare, ghidați de Echipa