Despre noi
Cine Suntem?
"MIKRO KAPITAL MOLDOVA" – organizație de creditare nebancară cu 100% capital străin, care face parte din grupul internațional de companii "Mikro Kapital" și înregistrată pe teritoriul Republicii Moldova sub numele OCN "MIKRO KAPITAL Company" SRL. Grupul de companii Mikro Kapital investește și creditează instituțiile financiare, specializate în finanțarea întreprinderilor mici și mijlocii din spațiul CSI și Europa de Vest. La moment, Grupul de companii activează pe piețele financiare din Italia, Rusia, Bielorusia, Moldova, Armenia și Romania și alte țări. Mikro Kapital este un Partner al Agentiei Italiene de Stat pentru Microcreditare sub patronatul Presidentiei Italiene. "MIKRO KAPITAL MOLDOVA" are ca obiect de activitate finanțarea întreprinderilor mici și mijlocii, cît și a persoanelor fizice de pe teritoriul Republicii Moldova.
Misiune
Misiunea MIKRO KAPITAL MOLDOVA - aportul profesional în dezvoltarea economică a întreprinderilor mici și mijlocii, prin oferirea serviciilor finaciare de calitate. Oferind serviciile noastre clienților, tindem spre crearea unor relații de parteneriat de lungă durată, ce sunt bazate pe respect și încredere reciprocă. Filosofia activității noastre se fundamentează pe sinceritate și transparență.
Echipa Mikro Kapital Moldova
Echipa noastră este tânără, dinamică şi în continuă dezvoltare. Experții noștri au cunoștințe solide în analiza financiară bazată pe abordarea BERD, precum și pe experiența pe termen lung în domeniul creditării companiilor mici și mijlocii.
Consiliul de Administrație
Alexandr Eremin
Președinte al Consiliului de Administrație
Richard Marney
Membru al Consiliului de Administrație
Yaroslav Poleshchuk
Membru al Consiliului de Administrație
Top Management
Sergiu Turcanu
Director General
Natalia Chitoroaga
Director Financiar
Valentina Lupulciuc
Director de Marketing
Constantin Girleanu
Director Regional Sud
Inna Edu
Director Regional Nord
Chiril Uzun
Director sucursala Comrat
Dorel Rusu
Director sucursala Soroca
Tatiana Leahu
Director sucursala Chișinău Calea Iesilor
Gloria Cioinac
Director sucursala Chișinău Puskin
Irina Cruc
Director sucursala Bălți
Mikro Kapital Group
Grupul nostru investește îndeosebi în finanțarea micro și socială, cu accent pe țările situate de-a lungul Drumului Mătăsii.
Strategia noastră corporativă se bazează pe patru principii:
  • Punem interesele clienților noștri în centrul a tot ceea ce facem.
  • Oferim clienților noștri un mod unic de a gestiona activele.
  • Ne concentrăm pe dezvoltarea pe termen lung a companiei noastre și ne străduim în acest fel să obținem o creștere durabilă și profitabilă.
  • Suntem responsabili față de societate și economia locală.
Suntem convinși că strategia noastră, bazată pe cultura noastră de afaceri și munca angajaților noștri, este un instrument de îmbogățire și protecție, datorită căruia încrederea în compania noastră crește zi de zi, acest lucru ne ajută să devenim o companie de referință pe principalele noastre piețe.
Parteneri
Ei sunt cei ce ne reprezintă
Mintos
Bank Im Bistum Essen
Amcham
Victoriabank
Fincombank
Eximbank
Oiko Credit
Moldindconbank
Bons Office
MMG
Grant Thornton Moldova
Agrobiznes.md
Cafelini