Realizează visul tău astăzi
Alege orașul
 • Chișinău
  • Chișinău
  • Bălți
  • Soroca
  • Drochia
  • Comrat
Feedback

+373 22 62-88-22

Credite Business

Credite Agro

Credit SupeRRapid

Credit HOME

Echipa

Serghei Țurcanu

Director ''Credit CMB'' SRL

Și-a început cariera în sectorul bancar, în anul 2008 la ''ProCredit Bank''  Moldova, ca expert în creditarea  întreprinderilor mici și mijlocii. Din 2011, a fost angajat la Organizația de Microfinanțare ''Microinvest'' SRL, în calitate de șef al filialei Centru. Începând cu 2014 activează la  Organizația de Microfinanțare ''Credit CMB'' SRL , în calitate expert superior  în creditare. Din 2017 ocupă poziția de Director ''Credit CMB'' SRL.

A absolvit ''Universitatea Agrară de Stat'' din Moldova, Facultatea  ''Finanțe și Bănci''.

Chișinău

Gloria Cioinac

Expert superior în creditare micului business

 A absolvit ''Academia de Studii Economice'' din Moldova, Facultatea '' Business și Administrarea Afacerilor''. În 2008 iși începe cariera ca expert în creditare la Organizația de microfinanțare ''Microinvest'' SRL, din 2013 activează ca expert superior în creditare în cadrul Organizației de microfinanțare ''Credit CMB'' SRL.

Bălți

Edu Inna

Director reprezentanță

Și-a început cariera în sectorul creditării în 2008 în cadrul companiei financiare ProCredit SA, în calitate de expert în creditarea micului business. În anul 2009 a fost transferată la BC ProCreditBank  în calitate de expert în creditarea micului business, apoi în calitate de analist credite. Din mai 2014 este angajată la Organizația de microfinanțare ''Credit CMB'' SRL  în calitate director reprezentanța Bălți.

A absolvit Universitatea de Stat din Moldova, specialitatea “Business și Administrarea Afacerilor” apoi a făcut studiile de master  la Universitatea de Stat “Alecu Russo” din Bălți, specialitatea “Management financiar”.

Chișinău

Constantin Gîrleanu

Director reprezentanță

Și-a început cariera în sectorul bancar în anul 2007 la B.C. ''Moldova Agoindbank'' în calitate de expert în creditarea persoanelor fizice. Din 2011, a fost angajat la Organizația de Microfinantare ''Microinvest'' SRL, în calitate de șef de filială . Începând cu 2013 activează la Organizația de Microfinanțare ''Credit CMB'' SRL în calitate de  expert superior  în creditare. Din 2018 activează la ''Credit CMB'' SRL în calitate de Director reprezentanță.
Absolvent în economie al Academiei de Studii Economice din Moldova

Soroca

Pisaniuc Oxana

Director reprezentanță

 Și-a început cariera în sfera bancară în anul 2009 în calitate de expert de credite la ProCreditBank Moldova, filiala din orașul Soroca. În anul 2010 a fost transferată în funcția de Consultant Clienți Business. Din mai 2014 este angajată la Organizația de microfinanțare ''Credit CMB'' SRL  în calitate director reprezentanța Soroca.

Drochia

Elena Cușnir

Director reprezentanță

A absolvit Academia de Transport, Informatică și Comunicații din Republica Moldova, facultatea «Economie și Management ». În anul 2008 și-a început cariera în calitate de expert de credite la ProCreditBank. Din mai 2014 este angajată la Organizația de microfinanțare ''Credit CMB'' SRL  în calitate director reprezentanța Drochia.

Comrat

Chirill Uzun

Director reprezentanta

In 2007 incepe cariera in calitate de expert in creditare la compania I.C.S.“ProCredit”S.A., iar din 2010 a activat ca consultant clienti business la B.C. “ProCredit Bank”S.A. In 2013 a fost transferat in functia de adjunct manager filiala or.Comrat.

In 2007 a absolvit Universitatea de Stat din Moldova, specialitatea “Relatii Economice Internationale”.