Realizează visul tău astăzi
Alege orașul
 • Chișinău
  • Chișinău
  • Bălți
  • Soroca
  • Drochia
  • Comrat
Feedback

+373 22 62-88-22

Credite Business

Credite Agro

Credit SupeRRapid

Credit HOME

Comitetul de conducere

Yevhenii Mator

În sfera bancară a început activitatea în anul 1992. Are o experiență de 20 de ani în poziții de conducere atât în băncile locale cât și internaționale din Ucraina, și anume: Bank SEB, Banca Universală, Swerbank.

Vorbește fluent limba rusă, ucraineană și engleză.

Vincenzo Trani

Activează în sfera bancară din anul 1996, din anul 2002la Moscova.
În Italia, a activat în banca «Monte dei Paschi di Siena », ocupînd diferite poziții de conducere.
Vincenzo Trani a dezvoltat pe parcursul la 8 ani programele de microfinanțare pe piața Rusă, în așa bănci ca«Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare», «Banca Intesa» , «MDM Bank» și «Rosenergobank», conducînd și dezvoltănd portofoliul creditar pînă la 300 milioane dolari. Sub conducerea lui Vincenzo Trani a fost efectuată tranzacția de procurare a «KMB Bank» decătre «Intesa» Bank.
În anul 2009 i-a fost acordat statutul de Consul a Republicii Belarus în Napoli.

SERGEI DEMCHUK

A început cariera bancară în anul 2005 la ''ProCredit Bank'' Ucraina ca expert în creditarea micului business. Mai târziu, a activat la ''Rosenergobank'' Rusia unde a fost implicat în  dezvoltarea creditării  întreprinderilor mici și mijlocii. Ulterior, a fost angajat la ''Swedbank'' Ucraina, unde s-a ocupat de gestionarea rețelei de filiale a băncii și dezvoltarea segmentului întreprinderilor mici și mijlocii.

Are o experiență considerabilă în creditarea întreprinderilor mici și mijlocii din țările CSI, în dezvoltarea noilor afaceri și formarea unei echipe eficiente.

Dispune de studii superioare economice.Vorbește fluent limba engleză .