Echipa MIKRO KAPITAL Company

Suntem deshiși să te cunoaștem

// Despre companie /

Cine suntem

"MIKRO KAPITAL COMPANY" SRL - companie de microfinațare cu 100% capital străin, care face parte din grupul internațional de companii "Mikro Kapital". Mikro Kapital investește și creditează instituțiile financiare, specializate în finanțarea întreprinderilor mici și mijlocii din spațiul CSI și Europa de Vest. La moment, Grupul de companii Mikro Kapital activează pe piețele financiare din Rusia, Belorusia, Moldova, Armenia și Romania. Mikro Kapital este un Partner al Agentiei Italiene de Stat pentru Microcreditare sub patronatul Presidentiei Italiene. "MIKRO KAPITAL COMPANY" are ca obiect de activitate finanțarea întreprinderilor mici și mijlocii, cît și a persoanelor fizice de pe teritoriul Republicii Moldova.

Misiune

Misiunea MIKRO KAPITAL COMPANY - aportul profesional în dezvoltarea economică a întreprinderilor mici și mijlocii, prin oferirea serviciilor finaciare de calitate. Oferind serviciile noastre clienților, tindem spre crearea unor relații de parteneriat de lungă durată, ce sunt bazate pe respect și încredere reciprocă. Filosofia activității noastre se fundamentează pe sinceritate și transparență.

Comitetul de conducere

Serghei Demchuk

Membru Comitetului de conducere

A început cariera bancară în anul 2005 la ''ProCredit Bank'' Ucraina ca expert în creditarea micului business. Mai târziu, a activat la ''Rosenergobank'' Rusia unde a fost implicat în dezvoltarea creditării întreprinderilor mici și mijlocii.

Chorayan Grigory

Membru Comitetului de conducere

Ablaeva Elvina

Membru Comitetului de conducere

Vezi toată echipa

Echipa

Echipa noastră este tânără, dinamică şi în continuă dezvoltare. Experții noștri au cunoștințe solide în analiza financiară bazată pe abordarea BERD, precum și pe experiența pe termen lung în domeniul creditării companiilor mici și mijlocii.

Sergiu Țurcanu

Director MIKRO KAPITAL COMPANY

Contacte


  • mun. Chișinău
  • mun. Bălți
  • or. Comrat
  • or. Soroca
  • or. Drochia
  • or. Edineț
mun. Chișinău
mun. Bălți
or. Comrat
or. Soroca
or. Drochia
or. Edineț