Anatolie Todorov
Anatolie Todorov s-a născut pe 28 iulie 1980 în satul Plopi din raionul Cantemir. După absolvirea universității, Anatolie a obținut un loc de muncă în poliția rutieră din orașul Cantemir. Cu toate acestea, clientul nu a lucrat mult în poliția rutieră. Datorită salariului redus, clientul a decis să renunțe și să plece la muncă în Europa, unde a lucrat timp de 4 ani. Soția clientului, cu banii pe care i-a trimis Anatolie, a deschis un mic magazin cu produse chimice de uz casnic. Acest magazin a funcționat aproximativ trei ani. Astfel a început prima experiență a clientului în afaceri. După închiderea magazinului de produse chimice de uz casnic, a fost deschis un magazin de bomboane în orașul Cantemir. Această direcție în afaceri funcționează și astăzi.

Tatăl lui Anatolie s-a angajat în propria afacere în agricultură. Cu toate acestea, din motive de sănătate, el nu a mai putut conduce această afacere și a decis să o transfere lui Anatolie. În acest timp, Anatolie Todorov a investit activ în această zonă de afaceri. El a mărit suprafața de suprafețe arabile, a achiziționat echipamente noi. În prezent, prelucrează mai mult de 700 ha, din care 50 ha sunt deținute de client.

Anatolie Todorov a realizat această dezvoltare datorită creditării active la Mikro Kapital din Moldova. El a primit primul său împrumut în 2010 pentru achiziționarea unui tractor nou. Momentan, el are patru tractoare noi, unități agricole, precum și două combine (Case și New Holland). Anatolie Todorov a achiziționat ultimul combine marca New Holland în decembrie 2018, datorită unui împrumut primit la Mikro Kapital Company SRL.