Pregătiți-vă pentru Moldagrotech: Mikro Kapital Moldova vine cu o ofertă exclusivă
October 16th, 2023
Cu doar câteva zile înainte de deschiderea expoziției Moldagrotech AUTUMN 2023, Mikro Kapital Moldova dezvăluie detalii exclusive despre participarea companiei la eveniment și ofertele unice pe care le pregătesc pentru toți vizitatorii.

„Este un moment special pentru noi, deoarece continuăm să sărbătorim 10 ani de excelență pe piața financiară din Republica Moldova, iar în cinstea acestui eveniment unic, pregătim o ofertă limitată care nu poate fi ratată! În perioada expoziției Moldagrotech 2023, oferim o reducere excepțională pentru trei tipuri de credite care vor satisface nevoile tuturor celor interesați de agricultură, afaceri și dezvoltare financiară”, comunică CEO Mikro Kapital Moldova, Sergiu Țurcanu.

Este vorba despre:
- Credit Business: până la 5 mln de lei pentru dezvoltarea și extinderea afacerii.
- Credit AGRO: până la 1 mln de lei fără gaj pentru sprijin financiar a fermierilor și sectorului agricol.
- Credit SupeRRapid: credit rapid pentru mici antreprenori până la 150.000 de lei fără gaj.

Clienții interesați trebuie doar să se apropie de standul Mikro Kapital Moldova din pavilionul nr. 2 al Moldexpo și să completeze o cerere de credit pe loc. Această ofertă specială este valabilă doar pe durata expoziției, în perioada 19-22 octombrie 2023.

Nu ratați oportunitatea de a sărbători alături de Mikro Kapital Moldova și de a profita de cele mai avantajoase oferte financiare la Moldagrotech 2023. Marcați-vă perioada în calendar, 19 octombrie - 22 octombrie, unde sunteți așteptați cu brațele deschise la standul Mikro Kapital Moldova pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele financiare.

Mikro Kapital: CREDE, VISEAZĂ, CREEAZĂ!

Despre Mikro Kapital

Membru al grupului internațional, Mikro Kapital Moldova este o instituţie financiară nebancară specializată în furnizarea de microfinanţare pentru IMM-uri din diverse domenii de activitate. Compania sprijină antreprenorii şi fermierii, care au nevoie de capital rapid pentru desfăşurarea activităţii, prin procese accelerate de analiză şi validare a cererilor de finanţare şi studii de evaluare a riscurilor prompt realizate.
Grupul Mikro Kapital investeşte continuu şi susţine instituţiile financiare specializate în finanţarea întreprinderilor mici şi mijlocii din CSI, Europa de Vest şi America Centrală. În prezent, grupul de companii Mikro Kapital activează pe pieţele financiare din Luxemburg, Italia, Elveția, România, Republica Cehă, Rusia, Armenia, Uzbekistan, Kazahstan, Kârgâzstan, Belarus, Tadjikistan, Hong Kong și Ungaria.