Promoție de primăvară la creditele Mikro Kapital Moldova
April 19th, 2024
Mikro Kapital Moldova lansează o Promoție de Primăvară, dedicată stimulării spiritului antreprenorial și sprijinirii nevoilor financiare ale clienților săi. Începând de azi și până pe 17 mai 2024, Mikro Kapital va reduce rata dobânzii cu 5% pentru trei categorii de credite destinate afacerilor.

Cei interesați pot beneficia de această oportunitate, solicitând trei tipuri de credite oferite de Mikro Kapital Moldova:

• Credit Business: Acest credit se oferă până la 1.000.000 de lei fără gaj și este destinat dezvoltării și extinderii afacerii. Perioada de credit este de până la 84 de luni, iar cea de grație - de 3 luni.
• Credit Agro: Suma sprijinului financiar pentru sectorul agricol poate ajunge până la 1.000.000 de lei, fără necesitatea unui gaj. Perioada de credit este de până la 84 de luni, iar cea de grație - de 8 luni.
• Credit SupeRRapid: Un credit rapid, care poate ajunge până la 150.000 de lei, fără necesitatea unui gaj, destinat pentru micii antreprenori. Perioada de grație este de 8 luni.

În plus, beneficiile promoției se extind și către creditele destinate consumatorilor. Astfel, clienții vor beneficia de o reducere a ratei dobânzii cu 5% pentru creditul Consum. Acesta se oferă până la 300.000 de lei, fără gaj. Perioada de credit este de până la 60 de luni.
Această ofertă vine să răspundă nevoilor financiare variate ale clienților, oferindu-le oportunitatea de a accesa fonduri în condiții avantajoase.

Promoția de Primăvară este valabilă până pe 17 mai 2024. Cererile pot fi depuse atât online, cât și în cadrul sucursalelor Mikro Kapital Moldova.

Mikro Kapital Moldova: CREDE, VISEAZĂ, CREEAZĂ!

Despre Mikro Kapital Moldova
Membru al grupului internațional, Mikro Kapital Moldova este o instituţie financiară nebancară specializată în furnizarea de microfinanţare pentru IMM-uri din diverse domenii de activitate. Compania sprijină antreprenorii şi fermierii, care au nevoie de capital rapid pentru desfăşurarea activităţii, prin procese accelerate de analiză şi validare a cererilor de finanţare şi studii de evaluare a riscurilor prompt realizate.
Grupul Mikro Kapital investeşte continuu şi susţine instituţiile financiare specializate în finanţarea întreprinderilor mici şi mijlocii din CSI, Europa de Vest şi America Centrală. În prezent, grupul de companii Mikro Kapital activează pe pieţele financiare din Luxemburg, Italia, Elveția, România, Republica Cehă, Armenia, Uzbekistan, Kazahstan, Kârgâzstan, Tadjikistan, Hong Kong și Ungaria.

#Mikro Kapital Moldova